Idei de petrecere a zilei de 1 Iunie alaturi de cei mici

Imi amintesc cum asteptam in copilaria mea ziua de 1 Iunie.. cat de entuziasmata eram… E drept ca pe vremea mea evenimentele dedicate copiilor erau atat de rare incat 1 Iunie era cu adevarat un motiv de sarbatoare.

Desi acum evenimentele pentru copii nu mai sunt o raritate, Ziua Copilului este celebrata cu fast si anul acesta in Bucuresti.. chiar daca nu este #1iuniezilibera.

In cazul in care nu v-ati facut inca planuri pentru astazi, am pus cap la cap pentru voi o lista cu cateva dintre evenimentele ce se desfasoara Miercuri 1 Iunie in Bucuresti (si in apropiere). Am selectat doar acele evenimente care mi-au parut cu adevarat interesante si care nu necesitau inscriere prealabila (cu exceptia concursului de desene pe asfalt care imi pare interesant doar si de privit). Ordinea este complet aleatorie si nu reprezinta clasamentul preferintelor mele.

1. Copiii Coloreaza Viata  

Cel mai mare eveniment de joaca in familie organizat de Itsy Bitsy, in Parcul Alexandru Ioan Cuza (cunoscut si ca Parcul Titan sau ca Parcul IOR). Itsy Bitsy ne propune sa transformam ZIUA COPILULUI in ZIUA COPILULUI IMPREUNA CU PARINTII!

Evenimentul Copiii Coloreaza Viata  se anunta a fi un adevarat festival-maraton, cu peste 10 ore de distractie in familie!

Parteneri de distractie vor fi Itsy, Bitsy si Zapa. Sunteti asteptati cu muzica si dans, ateliere, jocuri si concursuri, demonstratii si intalniri cu vedete. Evenimentul incepe la ora 10.00 si se termina la ora 20.00.

Sursa foto: www.facebook.com/1IunieZiLibera

Sursa foto: www.facebook.com/1IunieZiLibera

2. Ateliere cu lipici

11 ateliere matinale cu bloggerite mamici. Evenimentul se desfasoara in cadrul Evenimentului Copiii Coloreaza Viata  in Parcul Alexandru Ioan Cuza (cunoscut si ca Parcul Titan sau ca Parcul IOR) intre 10:00 si 12:00.

Pe 1 iunie, în parcul Alexandru Ioan Cuza, în zona Foișorului și Amfiteatrului, 9 mame bloggeri (Mamica urbana, RalucaLoteanu.ro – Suflet de mamica, Printesa urbana, Iuliana Roca – Scrieri felurite, Mamica Autentica, Badea Florina, Familie Implinita, Pisica pe sârmă și Oltea Tudose) vă așteaptă la 11 ateliere cu lipici. Ele vor susține 5 workshop-uri pe teme precum alăptare, cuplu, conectare, autocunoaștere, antreprenoriat, somn și cum să nu ne abandonăm pe noi, ca părinți. Și pentru că 1 iunie este despre copilărie, nu vor lipsi activitățile ludice. Jocurile sunt gândite să încurajeze conectarea și cooperarea părinte copil, să îi aducă pe cei mari din nou în lumea copilăriei, iar pe cei mici să îi poarte într-o lume senzorială, acustică, plină de culoare și voioșie.

Printre activități se numără dactilopictură, desene pe asfalt, jocuri cu mingea, baloane de săpun, dans sau joacă cu nisip kinetic. Momentele cele mai de preț vor fi imortalizate pe hârtie fotografică și doritorii vor pleca acasă cu o amintire în buzunar. Atelierele și workshop-urile se vor desfășura în intervalul 10.00 – 12.00, la Foișor.

Fiecare workshop are o durată de 15 minute. În pararel se vor desfășura activitățile pentru copii. Accesul este gratuit pentru toată lumea.

Workshop-uri:
10.15 – 10.30 Oltea Tudose: Transformă dragostea din nevoie în putere. Alăptare și cuplu.

10.35 – 10.50 Gabriela Maalouf: Somnul la copii

11.00 – 11.15 – Badea Florina: Points of you – proces de autocunoaștere

11.20 – 11. 35 Lucia Radu-Simota: Mamă antreprenor, între scutece și email marketing

11. 40 – 11.55 Ioana Chicet-Macoveiciuc: Cum să avem grijă de noi, ca femei.

Sursa: pagina de facebook a evenimentului.

3. Ziua Portilor Deschise la MAI

Ministerul Afacerilor Interne organizează în data de 1 iunie 2016, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, a opta ediție a evenimentului “Ziua Porților Deschise”.

Vizitatorii se vor putea familiariza cu activitatea polițiștilor, jandarmilor, pompierilor, polițiștilor de frontieră, piloților MAI, medicilor și paramedicilor SMURD, și vor avea ocazia să vadă tehnica expusă de fiecare structură a ministerului, sălile de conferință și zonele cu încărcătură simbolică și istorică ale M.A.I.

În sala de videoconferințe a MAI – locul unde se iau deciziile cele mai importante pentru gestionarea unor situații de urgență sau a unor situații importante de ordine publică – copii vor putea lua locul celor care conduc și iau decizii pentru siguranța cetățenilor.

În parcarea din fața clădirii MAI, copiii vor putea urmări și chiar lua parte la exerciții de autoapărare sau de acordare a primului-ajutor, vor putea urca în elicopterele Inspectoratului General de Aviație, în mașinile polițiștilor și jandarmilor și în șalupele polițiștilor de frontieră. Totodată, ei pot urmări îndeaproape demonstrațiile câinilor special antrenați pentru prinderea infractorilor și pot învăța câteva reguli de comportament în situații de urgență.
Anul acesta, în premieră, poliția va prezenta unitatea mobilă pentru identificarea victimelor dezastrelor, un automobil de teren considerat ca fiind o adevărată uzină criminalistică pe roți.

Tot în premieră, jandarmii montani vor executa un exercițiu de escaladare a clădirii Ministerului Afacerilor Interne, iar în parcarea din fața instituției vor fi expuse două elicoptere: unul de poliție și unul SMURD.
Ziua Porților Deschise la M.A.I. are loc la sediul ministerului din Piața Revoluției, numărul 1A, din București, între orele 08.00-13.00.

4. Gradina Zoologica

Primăria Municipiului București, prin Administrația Grădina Zoologică, organizează miercuri, 1 iunie, o serie de activități educative pentru a sărbători Ziua Internațională a Copilului dar și Ziua Mondială a Mediului. Scopul acestor activități este promovarea în rândul tinerei generații a unor comportamente responsabile față de natură.

În acest sens, copiii și adolescenții cu vârsta de până la 18 ani vor avea acces gratuit în incinta Grădinii Zoologice.

Programul de desfășurare al evenimentului:

Orele 11:00-12:00 — Concurs de decorare a ghivecelor ‘Reciclează și înfrumusețează’

Orele 12:00-13:00 — Concurs de sărituri în lungime ‘Mici la stat, mari la salt’

Orele 10:00-14:00 — Activități de creație — desen în acuarele și creioane colorate

 sursa: Agerpres

5. Muzeul ANTIPA

O lume magică deschisă tuturor copiilor este cadoul pe care Prima TV îl face celor mici de 1 iunie, în parteneriat cu Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa”. De ziua lor, copiii cu vârste de până la 18 ani vor avea acces gratuit în expoziția permanentă.
Muzeul îşi va deschide miercuri porţile la ora 10.00, iar până la ora 20.00 cei mici se vor putea distra, dar vor şi învăţa o mulţime de lucruri noi despre animalele din întreaga lume. Totodată, anul acesta micuții vor putea vedea în premieră în România Diodrama,un proiect care are rolul de a atrage atenția publicului asupra efectelor pe care tăierile ilegale de păduri le au asupra habitatelor.

„Unul dintre obiectivele noastre ca muzeu de științe ale naturii este informarea și educarea publicului față de problemele actuale legate de protecția mediului, a speciilor și a habitatelor, precum și promovarea respectului față de natură”, afirmă Dr. Luis Ovidiu Popa, Directorul General al Muzeului Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”.

Vedetele Prima TV vor fi şi ele prezente de Ziua Copilului la Muzeu, iar Andreea Fried le promite micuţilor o zi minunată în compania exponatelor. „De-abia aștept să îl duc pe Sasha la „Antipa”. Sunt convinsă că îi va plăcea foarte mult așa cum și nouă ne place acest muzeu, chiar dacă suntem adulți. Este o experiență inedită de care cu siguranță își va aduce aminte. Mă bucur că împreună cu Muzeul „Antipa” reușim să le facem un dar deosebit copiilor, chiar de ziua lor”.

Cei care vor accepta invitaţia Muzeului „Antipa” şi Prima TV, vor putea vedea o parte din cele peste 2 milioane de piese ale colecţiilor Muzeului. Micii curioşi vor afla informaţii distractive despre biodiversitatea României, dar şi despre fauna mondială, originile şi evoluţia vieţii, paleontologie, lumea insectelor sau complexitatea speciei umane.

 sursa: antipa.ro

6. Biblioteca Națională a României

Pe 1 iunie toate poveştile frumoase se desenează, odată ca niciodată, în cretă pe asfalt.
Copiii au puterea magică de a transforma lumea după bunul plac. Folosindu-şi puterile magice, copiii vor încăleca pe o şa și-or desena poveştile aşa:

► Locul ideal pentru citit – Cum vă imaginați că arată locul în care v-ar plăcea să citiți cartea preferată? Poate este vorba de un fotoliu confortabil, în culori neașteptate, confecționat din materiale speciale, într-un decor personalizat, feeric? Ar putea fi oare acest loc într-o bibliotecă? Sau în împrejurimile ei?
► Să ne imaginăm orașul viitorului – Care este povestea orașului tău și ce culoare crezi că i s-ar potrivi mai mult? Poate crezi că ai nevoie, pentru a-l construi, de nenumărați roboți de precizie maximă? Te invităm să începi… cu o schiță de idee pe asfalt.
► Cartea preferată – Ți s-a întâmplat să citești sau să răsfoiești la nesfârșit o carte, pentru că ți-a plăcut mult de tot? Ce ai zice dacă ai desena chiar tu personajele care te-au captivat și te-au ținut cu sufletul la gură, peisajele care te-au impresionat și care te-au făcut să te simți mai puternic, mai universal?

Când?
Pe 1 iunie, în intervalul 15:00 – 17:00
Unde?
La Bibilioteca Naţională a României, Bd. Unirii nr. 22
Cum?
Se fac echipe de 3-5 copii şi se înscriu în formularul de mai jos.
http://goo.gl/forms/fRakvhdKUA8ZVKcc2
După trimiterea formularului, în termen de 24 ore, veţi primi mesaj de validare a înscrierii şi programul evenimentului.

sursa: pagina evenimentului. Atentie, este necesara inscrierea prealabila.

7. Muzeul Național al Satului ”Dimitrie Gusti”

Muzeul Național al Satului ”Dimitrie Gusti” sărbătorește Ziua internațională a copilului, iar în perioada 1-5 iunie cei mici sunt așteptați să petreacă clipe minunate în ambianța specială a ”satului de la șosea”.

Muzeul a pregătit câte o diplomă pentru cele mai frumoase lucrări inspirate din  lumea satului tradiţional, prezentate în cadrul expoziției – concurs de desene În lumea copiilor de 1 iunie, ce va avea loc în data de 1 iunie, ora 10.30, dar și un program de divertisment realizat împreună cu Opera Comică Pentru Copii și Romfilatelia. 

În cadrul Festivalului Opera Copiilor (1 – 4 Iunie) copiii sunt invitați la muzeu să participe la cinema în aer liber, face  painting, concerte lecţie, treasure hunt.

La standul filatelic al Romfilatelia, mici și mari vor descoperi personajele copilăriei în mărci poștale introduse în circulație cu această ocazie.

În vizită la Muzeul Satului este un interesant și captivant  joc de familie realizat de Danion Vasile, scriitor și editor, ce va fi lansat la…Muzeul Satului și pe care suntem invitați să-l jucăm împreună, pentru a descoperi într-o formă inedită minunatul patrimoniu care se află aici.

Modelarea pozitiva a spiritului de echipă se va realiza într-un antrenant spectacol de teatru de umbre  pus în scenă de actori copii și specialiști ai muzeului.

Timp de cinci zile cei mici se vor îndulci cu miere, plăcinte și turtă dulce, vor cumpăra jucării, păpuși, podoabe populare și multe alte surprize din Târgul copiilor. În ateliere de olărit, ouă încondeiate, podoabe, păpuși, măști vor învăța, sub îndrumarea meșterilor populari, să își creeze propriile obiecte tradiționale.

Să urăm împreună La mulți ani de la Muzeul Satului celui mai minunat public al său – copiii!

sursa: www.muzeul-satului.ro

8Centrul de Recreere şi Dezvoltare Personală „Conacul Golescu Grant”

Ca în fiecare an, de Ziua Copilului, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 organizează o super-petrecere. Aceasta va avea loc mâine, 1 iunie a.c., începând cu orele 10:00.

Activităţile propuse în aces an au loc la Centrul de Recreere şi Dezvoltare Personală „Conacul Golescu Grant”, din Aleea Ţibleş nr. 64 şi sunt prezentate chiar de copiii care frecventează cursurile gratuite de canto, dans, karate şi teatru.

În acest an, Corul Nostalgia, proiect de suflet al DGASPC, va face o surpriză celor prezenţi. Componenţii corului vor urca pe scenă, plini de emoţie, alături de Mirabela Dauer pentru a lansa cel mai nou albumul al lor, HAPPY. Acesta este mai mult decât albumul cu numărul 8 al Corului Nostalgia, este o stare pe care putem să o trăim în fiecare zi, chiar dacă anii copilăriei au trecut.

Copiii din Corul Nostalgia cântă de peste 10 ani pentru oameni şi, de fiecare dată, fac spectacol pentru că melodiile lor ajung direct la sufletul publicului”, a declarat primarulRareş Mănescu.

Centrul de Recreere şi Dezvoltare Personală „Conacul Golescu Grant” este un loc în care copiii din Sectorul 6 pot urma cursuri gratuite de dans, şah, karate, arte plastice, canto, chitară, engleză prin joc, teatru şi informatică. Aici, copiii îşi pot pune în practică abilităţile şi aptitudinile, exprimându-şi în mod creativ pasiunile şi talentele artistice, culturale, sportive, tehnice şi ştiinţifice.

sursa: protectiacopilului6.ro

9. Bookfest Junior 2016 (intrarea libera)

Bookfest Junior revine și anul acesta, și a pregătit o grămadă de surprize pentru cei mici, încă din prima zi: concursuri de creație literară, întâlniri cu autori, proiecție de filme de animație, ateliere de desenat și de povestit, teatru de păpuși, noutăți editoriale pentru copii și adolescenți, happy-hour cu reduceri la cărțile pentru copii și adolescenți, cadouri, tombole cu premii și multe altele.

Marele concurs al acestei ediții: o sută de cărți pentru vacanță!

Regulamentul concursului poate fi consultat AICI.

Mai jos puteți vedea toate evenimentele pe care le-am pregătit anul acesta.

MIERCURI, 1 IUNIE

10:00 MAYA’S AMAZING BOOKLAND

Prezentare interactivă cărți Usborne, susținută de Elena Iordache și Alina Andrei, reprezentanți Usborne.

(CLUBUL BOOKFEST JUNIOR, PAV. C1, BALCON)

11:00 EDITURA CORINT JUNIOR

Clubul Aventură și mister – atelier de storytelling.

Construiește o poveste de aventuri.

 (STAND PROPRIU, PAV. C1)

11:00 CURTEA VECHE PUBLISHING

Atelier de povești și ilustrație pentru copii cu vârste între 7 și 14 ani – Mandale dacice, vol. 2, de Mădălina Corina Diaconu și Mihai Ionuț Grăjdeanu.

Invitați: Mădălina Corina Diaconu și Mihai Ionuț Grăjdeanu.

(STAND PROPRIU, PAV. C2)

11:00 EDITURA LITERA MICĂ

Ateliere speciale pentru micii cititori: face painting, atelier de bricolat brățări (punere în practică a ideilor din cărțile fenomen Soy Luna – Disney și atelier de colorat Garda Felină – Disney).

(STAND PROPRIU, PAV. C2)

12:30 EDITURA CASA RADIO

Lansarea audiobook-ului Aventurile lui Arik, de Ioana Nicolaie, în lectura autoarei.

Invitați: Ioana Nicolaie, Alexandrina Halic, Alexandru Ciubotariu.

Moderator: Daria Ghiu.

(CLUBUL BOOKFEST JUNIOR, PAV. C1, BALCON)

12:30 EDITURA NICULESCU

Prezentarea noutăților editoriale pentru copii și adolescenți

(STAND PROPRIU, PAV. C1)

13:00 CURTEA VECHE PUBLISHING

Călătorie în lumea întrebărilor fantastice: „De ce zboară vrăjitoarele pe cozi de mătură?” de Adina Rosetti, cu ilustrații de Cristiana Radu.

Atelier de povestit și ilustrat pentru copii cu vârste între 5 și 10 ani.

(STAND PROPRIU, PAV. C2)

13:00 MAYA’S AMAZING BOOKLAND

„Make your own bookmark” – atelier de colorat și personalizat semne de carte, susținut de Elena Iordache și Alina Andrei, reprezentanți Usborne.

(CLUBUL BOOKFEST JUNIOR, PAV. C1, BALCON)

13:30 EDITURA HUMANITAS

Campionatul poveştilor – atelier de povestit şi desenat cu scriitoarea Ioana Nicolaie

Alice în Ţara Minunilor, de Lewis Carroll

George şi codul indescifrabil, de Lucy şi Stephen Hawking

(STAND PROPRIU, PAV. C2)

13:30 EDITURA NEMIRA – COLȚUL DE JOACĂ NEMI

Lansare de carte: Frumoasa și fusul, de Neil Gaman.

Lectură: Laura Câlțea și Eli Bădică.

(STAND PROPRIU, PAV. C2)

14:00 EDITURA DIANA

Teatru de păpuși cu siluete: Scufița roșie.

(SCENA ARENA, PAV. C1)

15:00 CENTRUL EDUCAȚIONAL ȘI AFTER-SCHOOL “IGLOO”

Experimente ştiinţifice cu un strop de magie.

(CLUBUL BOOKFEST JUNIOR, PAV. C1, BALCON)

15:00 EDITURA NEMIRA / COLȚUL DE JOACĂ NEMI

Un ceai cu Alice

Lectură: Veronica D. Niculescu.

(STAND PROPRIU, PAV. C2)

15:00 Proiecţie de filme de animaţie semnate de Rony Oren, devenit celebru datorită simpaticelor sale clay characters/personaje din lut.

(STANDUL INVITATULUI DE ONOARE, PAV. C4)

15:00 LIBRĂRIA OKIAN

Which fictional character is this? – atelier

(SCENA ARENA, PAV. C1)

16:00 CENTRUL EDUCAȚIONAL ȘI AFTER-SCHOOL “IGLOO”

Teatru de umbre – ‚How Elephant got His Trunk”.

(CLUBUL BOOKFEST JUNIOR, PAV. C1, BALCON)

16:00 EDITURA LITERA

Ora de lectură Garda felină – Disney, cu actrița Monica Davidescu.

(STAND PROPRIU, PAV. C2)

17:00 CENTRUL EDUCAȚIONAL ȘI AFTER-SCHOOL “IGLOO”

Experimente ştiinţifice cu un strop de magie.

(CLUBUL BOOKFEST JUNIOR, PAV. C1, BALCON)

17:00 GRUPUL EDITORIAL LITERA

Lectură din seria de cărți Garda felină (Disney).

Invitată: Monica Davidescu.

(STAND PROPRIU, PAV. C2)

18:00 CENTRUL EDUCAȚIONAL ȘI AFTER-SCHOOL “IGLOO”

Teatru de umbre – „How Elephant got his trunk”.

(CLUBUL BOOKFEST JUNIOR, PAV. C1, BALCON)

18:00 EDITURA INTEGRAL

Lansarea volumelor: Magicianul, de Stelian Țurlea; Prostia omenească, de Lidia Batali; Simona and Her Magic Racket și Dracula Junior’s Diary, de Nana Pitz; Nightcreatures, CI Young; În liceu, de Andreea Coscai.

(STAND PROPRIU, PAV. C2)

19:00 CENTRUL EDUCAȚIONAL ȘI AFTER-SCHOOL “IGLOO”

Confecţionare păpuşi din hârtie.

(CLUBUL BOOKFEST JUNIOR, PAV. C1, BALCON)

19:30 CENTRUL EDUCAȚIONAL ȘI AFTER-SCHOOL “IGLOO”

Desen colaborativ.

(CLUBUL BOOKFEST JUNIOR, PAV. C1, BALCON)

sursa: bookfest.ro

10. FII ZURLI DE 1 IUNIE!

Domeniul Știrbey îşi deschide porţile pentru toată lumea.
Te așteptăm cu jocuri, concursuri, teatru, provocări, surprize și bineînțeles cu un super show Gașca Zurli!
Avem la dispoziție o pajiște imensă (10 hectare de iarbă şi copaci) unde putem să alergam, să ne întrecem, să ne jucăm, să ne facem prieteni noi, să fim… Zurliiii!
Poți să vii cu trotineta, bicicleta, păturica și desigur cu toată gașca ta de prieteni de la bloc.

Zurli înseamnă joacă, prietenie, iubire, atenție, căldură.

Programul complet al evenimentului:

12:00 – Se deschid porţile. Program de voie

16:00 – 17:00 – Jocuri şi concursuri

17:00 – Spectacol AVENTURILE IEPURAŞULUI ÎN PĂDUREA POVEŞTILOR

18:00 – 19:00 – Jocuri şi concursuri

19:00 – Gaşca Zurli

Adresa Domeniului Știrbey este Strada Știrbei-Vodă 36, Buftea

sursa: zurli.ro

11. Baneasa Shopping City

Baneasa Shopping City organizeaza pe 1 iunie incepand cu ora 17:30 o serie de evenimente in cadrul carora copiii pot descoperi  elemente de stiinta, tehnologie, inginerie si matematica intr-un mod distractiv, practic si atragator.

Imaginatia nu are limite, asa ca te asteptam alaturi de familie sa accesam impreuna, prin joaca, educatia alternativa cu caramizi LEGO.

Ne vom juca cu roboti, vom construi Orasul Eco din material reciclabile, vom manca sanatos si vom invata prin joaca.

sursa: 2activepr.ro

12. Portret de Copil 2016

Foto Union continuă seria maratoanelor de fotografie publică cu o nouă ediție a evenimentuluiPortret de Copil. Ediția 2016. Cei care n-au aflat încă ce înseamnă Portret de Copil by Foto Uniontrebuie să știe că, în fiecare an, noi facem cadou un portret original fiecărui copil care participă la evenimentul nostru. Pe 1 iunie, între orele 10.00 și 18.00, vă așteptăm în Parcul Herăstrău – Grădina Japoneză (vezi harta aici) pentru o ședință foto în căutarea celor mai frumoase instantanee cu copiii voștri. Este fără programări prealabile și nu vă costă nimic, fiind un cadou pe care Foto Union îl face copiilor de ziua lor.

Urmăriți pagina de facebook Portret de Copil (click aici pentru a da Like paginii). Fotografiile le veți primi în format digital începînd cu a doua zi pe adresele de email pe care ni le veți lăsa la fața locului sau de pe pagina de facebook.

sursa: fotounion.ro

 

13. Ziua Copilului la Therme

De ziua lor, copiii cu vârsta cuprinsă între 0 şi 16 ani au acces gratuit atât în Galaxy cât şi în The Palm!
Pentru informații privind tarifele de acces, vă rugăm consultați site-ul nostru:https://therme.ro/tarife

Te așteptăm pe 1 iunie să sărbătorim împreună “Ziua Copilului” la Therme București. Vino cu cel mic și oferă-i o zi cât o vacanță, distrează-l pe măsura energiei lui. Îl așteaptă nenumărate surprize și jocuri.

Therme București oferă relaxare, răsfăt și distracție pentru fiecare copil: piscine, plaje liniștite, dar și jocuri, dans, show de magie, teatru de copii, Xbox Kinect, Fun Science, personaje din desene animate și toboganele.

PROGRAMUL:
Zona 1: BABY POOL (3-5 ANI)
12.00 AM – 16.00 PM
Gazde: Mickey & Minnie
Cantecele, Coregrafii, Jocuri
Piesa de teatru interactivă cu Mickey & Minnie

Zona 2: POOL (6-10 ANI)
14.00 AM – 20.00 PM
Gazde: Superman & Supergirl
Pantonim
Jocuri, Fun Science – Aventurierii Spatiului
“ O misiune importantă în care copiii alaturi de Profesorii Trăsniți trebuie să descopere o nouă planetă.
În călătoria lor copiii se vor avânta în tot soiul de aventuri interesante, inclusiv o luptă cu extratereștrii”

Zona 3: Tobogane (10+ ANI)
10.00 AM – 20.00 PM
XBOX KINECT STATION
Kinect Dance central
Kinect Sport
Kinect Adventures

Zona 4: PISCINA EXETRIOARĂ (3-16 ANI)
12.00 AM – 19.00 PM
Gazde: Elsa & Darth Vader, Jocuri
Piesa de teatru – Peter Pan, Show de Magie
Piesa de teatru realizată de copii împreună cu actori profesioniști – “ Albă ca Zăpada”

Doar în această zi specială, copiii au acces în mod excepţional şi în zona The Palm. Surprizele nu se opresc aici!

sursa : pagina de facebook a evenimentului

14. Daca aveati in plan sa mergeti de 1 Iunie la Divertiland Playland, e cazul sa va modificati programul.. sunt inchisi pentru o petrecere privata.

15. Parcul Bazilescu

Copiii sunt asteptati si in Parcul Bazilescu pentru o reprezentaţie cu actori care vor pune în scenă basme. Spectacolul va incepe la ora 18.00.

sursa: mediafax.ro

Articole pe aceeasi tema