SERVAS Romania si prima intalnire la nivel european

10842127_1579737855601149_8996265549323960347_oCe este SERVAS?

Ii las pe ei sa spuna, ca o spun bine:

SERVAS International este o federație internațională, non-guvernamentală, non-profit, a grupurilor naționale SERVAS, cuprinzând o rețea internațională de gazde și călători. Scopul rețelei este de a ajuta la consolidarea păcii în lume, a bunăvoinței și înțelegerii prin oferirea de oportunități pentru crearea de contacte personale între oameni de diferite culturi, medii și naționalități. Servas promovează încrederea, toleranța, deschidera și respectul pentru ca oamenii să poată coabita pașnic. Membrii nostri apreciază înțelegerea diferitelor culturi, egalitatea sexelor și diversitate în etnie, ideologie, sexualitate și naționalitate. În vremuri de circulație crescuta de oameni și globalizare, există o nevoie tot mai mare de a promova înțelegerea dincolo de granițe și culturi. Ospitalitatea și interacțiunea culturală sunt instrumente esențiale pentru indeplinirea condițiilor pentru ca oamenii să trăiască în pace și unitate.

SERVAS – Pace și înțelegere prin călătorii și gazduire.

Cu fiecare prietenie adevărată construim bazele Pacii Mondiale.

De ce scriu despre SERVAS?

Simplu. Pentru exista SERVAS Romania! Odata ce a descoperit cultura SERVAS, Bogdan Ionescu a pus bazele SERVAS ROMANIA, in Martie 2014. Acum a venit momentul ca SERVAS Romania sa organizeze prima intalnire SERVAS pe teritoriu romanesc – la Pensiunea MAMA COZONACILOR in perioada 29 Iulie 2015 – 02 August 2015.

Ce se va intampla la prima intalnire organizata de SERVAS Romania?

Membrii SERVAS din 10 tari se vor intalni pentru a socializa. SERVAS Romania le va prezenta minunata noastra tara, iar ei, in schimb, ne vor tine scurte prezentari ale experientelor lor traite in lume ca membrii SERVAS. Experiente fascinante vor fi impartasite. Garantat!

Noi nu suntem membrii SERVAS si totusi vom merge. Vom merge sa cunoastem o alta lume: cea a prieteniei si  a ospitalitatii SERVAS!

Am scris sa stiti.. poate va inspira povestile de viata si experientele traite pe indelete!

Articole pe aceeasi tema

Un comentariu