Cititul.

Rezultatele examenelor de bacalaureat din ultimii ani, ma fac sa cred ca tara noasta nu are deloc un viitor luminos. Tineretul de aur pare a fi preponderent incult. Asta e parerea mea.  Si eu si tu suntem parintii viitorului tineret de aur si nu imi doresc sa ii vad ingrosand randurile celor care intra la colegii fara a promova examenul de bacalaureat.

Cred ca niciodata nu e prea devreme sa citim… e drept, ca am o strangere de inima atunci cand ii vad pe ai mei total dezinteresati, dar insist. Si ma bucur sa aflu ca nu sunt singura care gandeste asa. Agenția de relaţii publice DECI SE POATE organizeaza pe 28 Septembrie in Parcul Herastrau din Bucuresti cea de a treia editie a evenimentului „Citim in iarba”, asa ca mergem sa citim (si) in iarba si mi-ar placea sa ma vad cu voi acolo! Ne vedem?

Pentru mai multe detalii, va las in compania comunicatului de presa:

Duminică, 28 septembrie, vă aşteptăm la a treia ediţie Citim în iarbă, în Parcul Herăstrau, în zona Roata Mare. Veniţi cu pături, ne aşezăm pe iarbăşi le citim copiilor dragi din viaţa noastră (fii, fiice, nepoţi, nepoate, prieteni, vecini) poveştile noastre preferate. Sau ale lor.

Citim in iarbăîncepe la ora 10.00 şi durează până la ora 20.00. Cuprinde şi o serie de activități frumoase pentru copii: schimb de cărţi (susţinut de prietenii noştri de la Bookblog, www.bookblog.ro), bibliotecăîn aer liber (organizată de Editura Litera), Teatrul Zurli pentru copii, ateliere de creaţie și workshop-uri susţinute de Step by Step. Avem şi o mulțime de cadouri drăguţe de la partenerii noştri (La Roche-Posay, Tymbark, Optiblu, LabormedAlvogen, Litera). Sponsorii ediției din acest an sunt Orange și Banca Românească.

„Ne bucurăm să susţinem iniţiativele care pun preţ pe universul fabulos al cărţilor. Banca Românească îi aşteaptă alături pe toti pasionaţii de lectură să Citească în iarbăşi să afle mai multe inclusiv despre universul financiar-bancar”, spun reprezentanţii Băncii Româneşti.

 „Vă aşteptăm să vă aşezaţi pe iarbăşi să le citiţi copiilor sau nepoţilor povestea preferată. Dacă vă uitaţi cartea acasă, vă ajutăm noi.” spune Laura Ivăncioiu de la agenția de relaţii publice DECI SE POATE, organizatorul evenimentului.

Intrarea este liberă. Pentru detalii şi program urmăriţi pagina de Facebook https://www.facebook.com/citim.in.iarba

Articole pe aceeasi tema

3 comentarii

  1. Ma bucur sa vad ca sunt si astfel de evenimente, m-as bucura si mai mult sa vad locul plin de copii si tineri dornici sa citeasca.

    1. same here! Ma duc! Ii duc! Chiar imi doresc sa isi doreasca sa citeasca mai mult decat instructiunile unui joc 🙂 E o initiativa mult prea frumoasa pentru a nu fi sprijinita (si trambitata).