Lepsa – Pensiunea Rossvillas

Anul acesta am plecat prima data cu copii fara a avea nimic rezervat pentru cazare. Singurul plan sigur era traseul.. dar si de la acesta eram dispusi sa ne abatem daca am fi gasit rute alternative mai interesante.

Prima destinatie a minivacantei noastre a fost Lepsa – judetul Vrancea. Nu mai fusesem in acea zona. Stiam doar ca i se spune „mica Elvetie” si ca toti care au fost acolo s-au intors vrajiti. La fel am fost si noi.

Am ajuns in Lepsa in jur de ora 18.30… si ne-am oprit din pensiune in pensiune incarcand sa gasim o camera… greu. Noi eram patru… Am plecat pregatiti de acasa cu o saltea gonflabila, gandindu-ne ca e posibil sa nu gasim apartamente sau camere cu 3-4 paturi.. si nu am gasit.. decat intr-un singur loc. O pensiune goala si cu o curte plina de gaini. Ne-au cerut 200 de lei pe o camera cu pat matrimonial in care ne instalau un pat extensibil… Pensiunea nu arata deloc de banii aia, asa ca am refuzat „oferta”  si am continuat cautarile decisi sa luam doua camere si fiecare sa doarma cu cate un copil… pretul ar fi fost acelasi, dar macar nu am fi stat inghesuiti. Norocul nostru a fost ca am dat pestre un grup de batranei ce stateau de vorba pe marginea drumului. Vazandu-ne ca mergem cu avariile puse analizand atent pensiunile pe langa care trecem, ne-au intrebat daca cautam cazare. Am zis ca da… Ne-au recomandat sa mergem „la Catalin.. acolo unde sunt parcate masinile acelea” si ne-au aratat exact pensiunea. Nici nu a fost nevoie sa stiu ca acolo imi doresc sa raman. Pensiunea avea, pe langa o curte frumoasa, o anexa : o curte cu un foisor si cu un loc de joaca.

pensiunea rossvillas lepsa loc de joaca si foisor pensiunea rossvillas lepsa

Pensiunea are 10 camere si este construita din lemn. Nu are finisaje de lux, dar este extrem de curata (cum rar ma intalnesti pe la pensiunile romanesti) si este utilata cu tot ce iti trebuie. Bucatariile (au doua) sunt dotate cu absolut tot ce ai putea avea nevoie, iar aparatura este performanta si bine intretinuta. V-as bombarda cu poze sa va arat cat de curat si frumos e acolo.. dar mai bine va trimit pe contul lor de facebook sa le vedeti singuri… sunt multe si nu stiu pe care sa le aleg. 🙂

Marele plus al locatiei este ca, spatiul in care se afla foisorul si locul de joaca este ingradit, iar poarta se inchide cu un zavor pus la inaltime, astfel incat cei mici se pot juca in voie, iar cei mari pot sta fara griji.

Pe langa locatia minutata, am avut surpriza sa gasim la pensiune o camera cu in pat de 210 cm latime, astfel incat nu am avut nevoie de salteaua noastra, iar camera a costat doar 70 de lei pe noapte.

Recomand acest loc. Este ideal pentru familii cu copii. Locul de joaca, curtea mare, peisajul, dotarile… toate sunt de nota 10. Noi vom reveni cu siguranta si nu doar pentru o singura noapte. Sa revenim la Rossvillas a fost o decizie unanima, luata in patru. …. si noi greu picam de acord.

Daca ajungeti prin zona si aveti nevoie de cazare, sunati-l pe Catalin ( 0769 469 345 – Pensiunea Rossvillas). Nu veti regreta. 😉

Articole pe aceeasi tema