Suport tehnic – cadoul meu pentru blog

Am parasit platforma WP furata de mirajul liberatii. Imi doream sa nu fiu ingradita in alegerea unei teme, in instalarea unor pluginuri. In afara platformei aveam aceasta libertate 4free. Pe WP trebuia sa platesc pentru orice imi doream diferit de „sabloane”.

Am fost megaincantata de colaborarea cu Blogway… dar, din pacate, afacerea nu a avut succes pe piata noastra, asa ca m-am vazut nevoita sa raman „pe picioarele” mele. Am ales Hostway si nu regret nici o secunda.  Este cea mai buna alegere pe care o puteam face… De exemplu, anul trecut, pe cand au fost hack-uite cateva bloguri mamicesti, al meu a scapat datorita interveniei prompte a celor de la Hostway. E drept ca nici eu nu am mai avut acces la blog pret de cateva ore, dar blogusorul meu a scapat intact. Si asa m-am invatat minte sa fac back-up periodic. 🙂

Singurul neajuns al detinerii unui blog pe .ro sunt cunostintele mele limitate in domeniul IT. Am invatat multe despre administrarea unui blog; din tutoriale sau de la prieteni/e… dar, totusi, cunostintele mele nu au fost suficiente. Ma limitam si ma limitez la a instala module free – ce gasesc mai aproape de dorinta mea. Ori de cate ori am incercat sa editez modulele, mai rau am facut, asa ca m-am lasat pagubasa.. dar visam sa vina o zi in care blogusorul meu sa fie si el rasfatat de un specialist. Si vreme de 1 an am intrebat timid in juru-mi doar-doar se va gasi The Specialistul. Imi doream pe cineva care sa stie ce face si care sa nu ma jupoaie. 😉 .. Si, in luna Decembrie The Specialistul mi-a fost recomandat. Nu era prima data cand ajungeam sa iau legatura cu cineva, dar mai mereu, discutiile se finalizau brusc. Fie nu mi se raspundea, fie imi parea ca mi se cere prea mult… dar in Decembrie nu a fost asa.  Stefan este The Specialistul! A meritat sa astept un an pana sa il gasesc! Mi-a upradat platforma de WP (eu, dupa ce la instalare am avut ceva de furca cu instalarea platformei, nu m-am mai incumetat la upgrade), mi-a optimizat pluginurile si mi-a adaugat altele noi. Acum blogul meu a prins zvac si este mult mai fasnet atunci cand este accesat.

Interventia lui Stefan asupra blogului a fost cadoul meu de Craciun pentru blog. 🙂

Articole pe aceeasi tema

2 comentarii

  1. E mare lucru sa ai pe cineva de incredere si priceput, mai ales cand nu te pricepi la chestiile tehnice. Am fost chiar mai norocoasa, pentru ca de la inceput i-am avut ca sprijin pe Florin Rusanu si Cristi Juverdeanu. Eu nu fac decat sa scriu pe blog si sa le multumesc atunci cand imi rezolva problemele legate de partea tehnica a blogului.