Activitati pentru mama si fiica; Despre slabire

In „questul” meu pentru recapatarea unei siluete decente, sportul trebuie sa ocupe un loc fruntas; impreuna cu o dieta echilibrata.

In zona in care locuiesc nu sunt multe locuri decente in care poti face sport. De fapt pana acum cateva luni nu era nici unul. A fost World Champions Club, locul in care faceam aqua gym, dar s-au mutat in Floreasca. A aparut apoi o sala. O prima sala „spalata” in caretierul meu: Fitness Zone.

Situatia a fost de asa natura incat am tinut-o din contra-indicatie in contra-indicatie pentru efort fizic, timp de 3 ani si jumatate. In scurtele momente dintre, apucam sa fac ba niste aqua bike, ba niste aqua gym, ba 1-2 sedinte de fitness, dar nimic sustinut.

Sper ca acum e momentul meu!! Unul dintre anunturile pe care le-am vazut pe pagina de facebook a salii „spalate” de care va povesteam, m-a impulsionat: anuntau inscrierile pentru ora de zumba! Me first!! … Cum totul se intampla in perioada in care era indicat repaosul vocal, in urma unei conversatii pe facebook cu Elena, una dintre instructoarele Fitness Zone, am hotarat: Sambata – zumba, Luni – Kangoo, Miercuri – step aerobic.

Am inceput de Sambata, cand am fost la sala insotita de Maria, pe considerente de copil mult prea energic care nu isi lasa fratele sa doarma la pranz. Ei i-a placut. Eu m-am indragostit de kangoo, si „ambasadoarea” lui la Fitness Zone.

M-as lungi prea tare daca voi detalia aici despre fiecare „disciplina” la care m-am inscris, insa promit sa le detaliez. Fiecare are plusurile si minusurile lui si merita detaliate. .. dar dupa ce imi mai revin putin la capitolul febra musculara… si dupa ce ma dumiresc mai bine. 🙂

Azi am kangoo. Merg fara Maria. Pe ea o voi lua la clase mai putin periculoase.. daca ma indura instructoarea si celelalte participante. I-a placut enorm si a fot atat de vesela ca a fost la sala si a dansat cu mami, incat s-a laudat tuturor. Chiar si astazi dimineata inca vorbea cu entuziasm despre asta. Mi-ar placea sa pot sa o includ mai des in activitatile din programul meu. Scurtul nostru moment mama – fiica de Sambata a facut-o tare fericita!

Articole pe aceeasi tema

4 comentarii

  1. Da, foarte bun acest articol,pentru ca am ceva timp de cand caut metode si diete pentru a slabi cat mai repede, si am urmat unele sfaturi obesrvand ca am scazut in greutate. Mai asteptam articole de acest gen.

  2. Si eu mi-am jurat in barba ca imi voi tara copiii dupa mine la sport. Cele mai faine amintiri ale mele au fost legate de ski fond cu mama, patinaj cu mama uitandu-se la mine sau gradinarit cu bunica. Si daca tot imi caut o companie faina, macar sa-mi fac una :)) to be continued cand ma va lasa trupul 😉