Cabral Ibacka si Vlad Petreanu – cel mai nou cuplu monden

NU luati titlul ca atare! Sunt mai degraba colegi de apartament.

Si NU, Cabral nu divorteaza! Si nici Petreanu nu si-a schimbat orientarea! E vorba numai de o campanie Romtelecom.

Cabral Ibacka si Vlad Petreanu vor locui impreuna in perioada 3 – 5 decembrie, ca parte a unui experiment inedit marca Romtelecom – Casa 3 PLAY.

Pe perioada experimentului, Cabral si Vlad vor primi si vor rezolva in direct diverse provocari primite de la public, folosindu-se doar de smartphone, tableta, televizor, laptop si telefon, pentru a demonstra ca nimic nu este imposibil atunci cand te ajuti de cele mai noi servicii de comunicatii.

Ii puteti urmari in actiune si veti putea sa interactionati cu cei doi in zilele de 3, 4 si 5 decembrie, de la orele 19:00 la 21:00, pe site-ul campaniei www.casa3play.ro.

Rolul tehnologiilor si serviciilor de comunicatii in viata de zi cu zi a crescut atat de mult, incat e greu sa ne imaginam cum ar fi daca nu ar exista. De aici a plecat ideea experimentului – Casa 3 play – un show interactiv LIVE care testeaza limitele tehnologiei pentru a vedea cat de mult ne poate ajuta in rezolvarea celor mai solicitante probleme cu care ne confruntam zilnic sau pentru a ne face viata mai frumoasa.

Romtelecom e gazda show-ului, pentru ca demonstreaza intr-un mod inedit si distractiv utilitatea pachetelor personalizate de servicii de televiziune, internet si voce in casa oricarui roman. Prin intermediul acestei initiative, vrem sa imbunatatim si sa crestem nivelul de constientizare si pozitionare a Romtelecom ca furnizor de pachete personalizate de servicii de comunicatii.

sursa: comunicare@romtelecom.ro

Eu i-am urmarit in prima zi a experimetului si a fost chiar fun. Sunt curioasa sa inteleg de ce au ales sa ii asocieze tocmai pe cei doi.. dar nu ma plang. „functioneaza” bine in echipa. Nu m-ar surprinde sa primeasca ceva oferte comune in viitor.

Voi ce parere aveti de experimentul initiat de Romtelecom?

Articole pe aceeasi tema

11 comentarii

  1. Imi place, le-am lansat si eu o provocare 🙂
    Cand ajung in Germania o sa-i urmaresc- adica maine
    Succes baieti !

      1. Sorry dar acolo a trebuit sa-mi scriu numele real :))))
        Oricum, m-a deranjat putin ca mlti au dat provocari care e normal sa se execute in casa. In loc sa lanseze ceva original, ei nu: preparati nu stiu ce reteta, interpretati nu stiu ce melodie . Mi-a placut una – trebuie sa insereze o propozitie la stirile Andreei Esca , ceva de genul „imi place sa merg cu bicicleta ….” Mi se pare foarte draguta :))

        1. Hapi, macar sa ne spui daca vor reusi sa raspunda provocarii tale. Doar ma stii ce curioasa sunt. :))
          E draguta ideea celor de la omtelecom, cred ca pot iesi o multime de chestii amuzante din asta. :))

              1. Din pacate, pana maine seara eu nu pot vedea nici un videoclip iar sa privesc live ceva , nici vorba. Asa ca tineti-ma voi la curent 🙂