Leroy si copii

Nu stiu daca stiati, insa magazinul de bricolaj Leroy Merlin are un loc in care iti poti lasa copilul in timp ce iti faci cumparaturile. Nu se compara cu locul de joaca de la Ikea, insa este o camera curata, luminata, vesela si plina de jucarii, in care cei mici pot ramane, sub supravegherea a doua persoane… nu stiu daca sunt calificate sau nu, insa se vede clar ca lucreaza cu cei mici cu multa placere.

Sambata, ne-am facut curaj si am lasat-o pe Maria pentru prima data intr-un astfel de loc. Mi-era putin teama ca nu va vrea sa ramana intr-un loc nou, inconjurata numai de straini… Temeri neintemeiate. Maria, de cum a intrat pe usa s-a dus direct in mijlocul copiilor si a inceput sa se joace cu ei. Da, sa se joace. Au facut conversatie, au facut constructii, s-au jucat cu mini-sculele de bricolat… Nici macar nu s-a uitat macar o data in urma. Ne-am indeparatat de locul de joaca cu inima stransa… ย si cu mobilul in mana… sa fim siguri ca il auzim atunci cand vom fi sunati de supraveghetoare.

Nu ne-a sunat nimeni… iar Maria nu avea nici cel mai mic stres ca fusese abandonata acolo pret de 40 de minute. Doamnele de acolo au spus ca a interactionat frumos cu ceilati copii si ca nu a facut nimic nepotrivit. Insa nu reusisera sa o convinga sa isi tina sosetele in picioare. In rest, „mimic” de mentionat despre sederea ei la un loc de joaca fara a ne avea in raza vizuala.

Am bifat-o si pe asta!

PS: daca aveti de gand sa utilizati locul de joaca de la Leroy, trebuie sa stiti ca la „ridicarea” copilului trebuie sa prezentati un bon fiscal care sa ateste ca ati cumparat ceva din magazin in acea zi. Nu exista valoare ย minima pentru cumparaturi.

Articole pe aceeasi tema

11 comentarii

  1. Ce bine ar fi daca din ce in ce mai multe magazine mari ar adopta aceasta politica , ba chiar si localuri mai rasarite. In ziua de azi totusi parintii prefera sa iasa cu copiii oriunde se duc si e mult mai frumos cand ai si unde sa ii lasi decat sa ii plimbi cu cosul de cumparaturi. Felicitari Mariei pentru socializare. Copiii sunt atat de imprevizibili si surprinzatori.

  2. Am fost si eu recent la Leroy Merlin si mi-a placut mult magazinul, e mai luminos si mai uman decat restul. Si,cel mai imprtant, cred ca au cele mai mici preturi de pe piata. Mai sunt ceva lucruri de imbunatatit dar una peste alta e ok. Locul de joaca nu l-am testat, nu cred ca primesc acolo copii de 30 de ani:)

    1. @Marius, ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ Poti incerca! … chiar sunt curioasa ce fata ar face cele de acolo la o astfel de solicitare. ๐Ÿ™‚ Ar fi si mai tare sa te „lase” acolo parintii tai! ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚

  3. Gata, ai fata mare si descurcareata, noi nu am testat asta inca, dar nici nu prea avem unde:D.

  4. Am observat si la Edi aceasta tendinta.Se duce la copilasi necunoscuti in parc si incepe sa se joace frumos.Ma rog cel putin pentru inceput :))).Dar eu ma bucur ca incep sa socializeze si uneori remarc (cu mandrie in suflet recunosc) ca sunt data la o parte din joaca pentru ca vrea sa se joace cu copiii :D.Va pupam cu drag!

  5. nu stiu! :)) Noi am gasit ce cautam, dar era coada la case asa ca a mers Sorin sa o ia de acolo… si nu l-au lasat sa o ia pana nu am venit eu cu bonul. ๐Ÿ™‚

  6. ok dar daca nu gasesc acolo ce cautam imi pastreaza copilul? ๐Ÿ˜€

  7. ok dar daca nu gasesc acolo ce cautam imi pastreaza copilul? ๐Ÿ˜€