Ingeri pazitori

Incerc sa ajung la zi cu postarile blogurilor pe care le urmaresc, insa imi este greu… am ramas in urma rau de tot si nu cred ca pot sa citesc atat din urma.

Am urmarit cu consecventa campania initiata de Bogdana pentru strangerea de fonduri pentru Bibi si am ramas impresionanta de puterea Bogdanei si de modul in care a evoluat campania, angrenand si alte persoane binevoitoare. Imi pare rau ca nu am putut face mai mult, insa in perioada aceasta fondurile noastre au fost (si sunt) alocate amenajarilor si cheltuielilor legate de nasterea lui Vladimir. Ne-am propus sa ne rezumam strict la cheltuielile necesare, tocmai pentru ca valul de cheltuieli majore deja s-a declansat si va reveni la normal abia in prima luna dupa nasterea piticului. …. cu toate acestea am vazut mult prea tarziu o postare cu niste obiecte ce ne-ar fi prins bine mai tarziu, si pe care mi-as fi dorit sa le achizitionez – marturiile. Voi urmari in continuare postarile Bogdanei, in speranta ca voi mai gasi si alte articole ce se afla pe lista noastra de achizitii pentru perioada imediat urmatoare.

Am simtit sa scriu despre implicarea Bogadnei, in speranta ca cei care inca nu au auzit despre aceasta campanie, vor face o vizita pe blogul ei, si poate vor gasi in bugetul lor resurse financiare pentru a achizitiona produsele donate de catre Bogdana sau cititorii ei pentru strangerea fondurilor necesare transplantului de care are nevoie Bibi.

E drept ca Bogdana nu este prima care a initiat o campanie pentru strangerea de fonduri pentru Bibi, insa campania ei imi pare cea mai sustinuta si cea care a adus fondurile cele mai mari… in fond acesta este si scopul – sa se stranga banii necesari realizarii transplantului. Printre mamele din blogosfera merita mentionate si eforturile depuse de Critico Mamica, de Maria Coman dar si de Luthelo, care ofera posibilitatea clientilor ei sa achizitioneze minunatele cutii realizate cu maiestrie de mama lui Bibi.

Sunt sigura ca atat in blogosfera cat si in afara ei mai exista si alti ingeri pazitori ai lui Bibi… Sper din toata inima ca acestia sa isi indeplineasca „menirea”!

Articole pe aceeasi tema